BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, April 18, 2009Assalamualaikum.. salam sejahtera

Setelah sekian lama, laman ini kosong tanpa entry, sehinggalah pada kegentingan mahasiswa seluruh negara menghadapi saat getir menguji segala teori yang telah dipelajari tangan digerakkan untuk menitip cebisan warkah...
Selamat menempuh musim peperiksaan kepada semua. Moga setiap detik merupakan masa untuk kita mencipta kecemerlangan. Namun dalam keghairahan itu, jangan pernah sesekali pernah kita melupakan kepada pemberi kecemerlangan. MOga bersama kita semakin menginfakkan diri untuk beribadah dan mendekatkan diri kepadaNya disamping melipat gandakan juga usaha kearah kecemerlangan .
Doakan kejayaan semua, sahabat-sahabat kita, agar bersama-sama beroleh kejayaan di dalam peperiksaan kali ini InsyaAllah.
Buat semua Mahasiswa/I UPSI selamat menduduki peperiksaan yang bakal bermula 21 April ini.Buat persediaan serapi mungkin, jaga kesihatan dan jaga diri moga di bawah LindunganNya.
Buat sahabat-sahabat yang berada jaug dimata namun dekat dijantung dan hati ( Majhe, Min, Bola,Mahi’, wataq, Linda, Arna,Icha,k.kesum,k.umi, kak Adz dan semuanya) baik yang berada di Borneo Atau pun kepulauan tanah Melayu) selamat menempuh imtihan… Jumpa lagi bila ditakdirkan…
Ingatan Buat diri; insan kerdil

No comments: